Címlap Javítási információk ReadyStart S2 indítási garancia a Briggs DOV motoroknál
ReadyStart S2 indítási garancia a Briggs DOV motoroknál PDF Nyomtatás E-mail

S2 INDÍTÁSI GARANCIA:

A Briggs & Stratton minden READYSTART® indítási rendszerrel felszerelt motorja esetében S2 garanciát ad.  Ez az indítási garancia két évig azt a biztonságot kínálja, hogy a motorja 2 rántáson belül beindul. Ha nem, akkor  a szervizhálózat közreműködésével ingyenesen megjavítja azt.

A motor indítása előtt a Briggs & Stratton READYSTART rendszer kiküszöböli a motor kézi szívatózásának vagy a gázadásának szükségességét. Méri a motor hőmérsékletét és pontosan annyi üzemanyagot szállít, amennyire a porlasztónak szüksége van.

A READYSTART kiküszöböli a motor indításával kapcsolatos bizonytalanságot. Nincs szívatózás. Nincs gázadás. Nincs aggodalom. Csak rántsa be a beindításhoz és a motor maximum két rántásra beindul – garantáltan!!!

AZ S2 INDÍTÁSI GARANCIA KIKÖTÉSEI ÉS FELTÉTELEI

A Briggs & Stratton AG garantálja azoknak a tulajdonosoknak akiknek, a 650, 675 és 700 sorozatú READYSTART® indítási rendszerrel felszerelt motoruk van, hogy azok beindulnak az első vagy második berántó kötél rántására, vagy ingyenesen megjavítja azokat.

Ez garancia vonatkozik a 2009-es modellév motorjaira, az eredeti vásárlás dátumától számított két éven belül, és azokra az anyag illetve gyártási hibákra, amelyek megakadályozhatják a motor első vagy második rántásra történő indítását. A garancia az indítási rendszer javításához szükséges alkatrész költséget és munkadíjat foglalja magában. A javítatást végeztető viszonteladóhoz, illetve attól történő szállítás költségei a tulajdonost terhelik.

E szolgáltatás nem foglalja magában a rendszeres karbantartáshoz szükséges alkatrész költségeket és munkadíjat, valamint levegőszűrő, gyújtógyertya, olajcsere és az üzemanyag-ellátó rendszer karbantartását. A nem eredeti Briggs & Stratton alkatrészek használata érvénytelenítheti e garanciát, ha az az indítási problémával kapcsolatos.

A garancia kizárja azokat a különleges működési körülményeket, ahol kettőnél több berántás szükséges, ideértve:

  • Hosszabb használaton kívüli időszak vagy szezonális tárolás utáni első beindítást.
  • Alacsony környezeti hőmérsékleten történő indítást, mint a kora tavaszi vagy késő őszi.
  • Az üzemanyag és az olaj használatával kapcsolatosan a kezelési útmutatóban megadott irányelvek betartásának elmulasztása.

E szolgáltatás a kereskedelmi célra használt motorokra nem vonatkozik. Minden egyéb korlátozás a motorja kezelési útmutatójának “A garanciájáról” című részében található.

(forrás: http://www.briggsandstratton.com/eu/hu/corp/feature/starting_guarantee.aspx)

 
Hirdetés
Copyright © 2020 AM admin. Minden jog fenntartva.
A Joomla! a GNU/GPL licenc alatt kiadott szabad szoftver.
Fordította a Magyar Joomla! Felhasználók Nemzetközi Egyesülete
 

Naptár

2020. szeptember 26., szombat Ma Jusztina, holnap Adalbert ünnepli névnapját.

Szavazások

Szokott-e webáruházban vásárolni ?
 

Ki olvas minket ?

Oldalainkat 9 vendég böngészi

Hirdetés

Kiemelt weblapok:

Véletlen képek