Címlap Kisgép motorok Briggs & Stratton DOV motorok
Briggs & Stratton DOV motorok PDF Nyomtatás E-mail

 

A gyártó legújabb fejlesztése az úgynevezett DOV motor. A DOV szó a "Direct Overhead Valve" rövidítése, mely egy szabadalmaztatott motorvezérlési technológiát jelent. A hagyományos motorkategóriákkal összehasonlítva  nagyobb motorteljesítmény, nagyobb nyomaték, csendesebb járás,  könnyebb indíthatóság és kisebb motorrezonancia a fő jellemzője.

 

A DOV motorok elterjedése folyamatos. Piaci térnyerésük mutatószámai jelezni fogják, mennyire fogják kegyeikbe fogadni a felhasználók. Jelenleg még  mi sem rendelkezünk szerviz - tapasztalattal a megbízhatósággal és üzembiztossággal kapcsolatban.

Újszerű vevőcsalogató megoldás ezeken a motorokon alkalmazott ReadyStart rendszer és a hozzá kapcsolódó S2 garancia felajánlás is. Ennek lényege, hogy az ilyen jelzésű motorok olyan műszaki megoldásokat tartalmaznak, melyek lehetővé teszik két indítási próbálkozáson belüli motorbeindulást.

Ha ez nem történik meg, akkor a gyártó ingyenes javítási lehetőséget kínál. Ezen garanciális szolgáltatás igénybevétele feltételekhez kötött, melyről bővebben itt olvashat.

 

 

 
Hirdetés
Copyright © 2020 AM admin. Minden jog fenntartva.
A Joomla! a GNU/GPL licenc alatt kiadott szabad szoftver.
Fordította a Magyar Joomla! Felhasználók Nemzetközi Egyesülete
 

Naptár

2020. július 05., vasárnap Ma Emese és Sarolta, holnap Csaba ünnepli névnapját.

Szavazások

Szokott-e webáruházban vásárolni ?
 

Ki olvas minket ?

Oldalainkat 5 vendég böngészi

Hirdetés

Kiemelt weblapok:

Véletlen képek