keresologo
 

Tájékoztató

az egyedi beszerzési szolgáltatásunk igénybevételi lehetőségéről.

Webáruházunk több évtizedes üzleti és javítószolgáltatási kapcsolatrendszerét használva segítséget nyújt a termékkínálatunkban nem szereplő cikkek beszerezhetőségével kapcsolatos információk összegyűjtésében, illetve vevői kérésre ezen árucikkek beszerzésében.

Kik vehetik igénybe ezt a szolgáltatásunkat?

Azok, akik a webáruházunk termékkereső rendszerével többszöri próbálkozás után sem találták meg a megvásárolni kívánt terméket, és azok beszerzéséhez együttműködő partnert keresnek.

Hogyan vehető igénybe a szolgáltatás?

Szolgáltatásunk igénybevételéhez szükséges a vevői kezdeményezés, mely bármely elérhetőségünkön megtehető. Személyes jelenlétű konzultáció üzletünk nyitvatartási idejében lehetséges, de elsősorban telefonos megbeszélési lehetőséggel állunk rendelkezésére.

Mi az eljárási menetrend?

Első lépésként a kért terméket annak gyártói katalógusából cikkszám szerint kell beazonosítanunk. Ehhez az Ön közreműködése is szükséges, mert a gépen / motoron található gyári adatsorok vagy adattáblák karakterpontos tartalmát el kell juttatnia hozzánk. Fontos, hogy annak leolvasása pontos legyen, illetve azokról készített fényképen minden betű / szám karakter jól felismerhető legyen!

A beküldött adatinformációk felhasználásával ábrás alkatrész katalógust próbálunk letölteni, melyben a keresett termék cikkszám szerint beazonosítható. Csak a cikkszám ismeretében van lehetőségünk lekérdezni az adott termék beszerzési lehetőségét.

A lekérdezés eredményéről igyekszünk mielőbb részletes tájékoztatást adni. Az egyedi beszerzésre történő megbízást kizárólag írásban (e-mail) fogadunk el. A megrendelő levélnek tartalmaznia kell a számlázáshoz és a szállításhoz szükséges címadatokat, valamint a kapcsolattartó nevét és (mobil)telefonos elérhetőségét.

Mikor nem tudunk segíteni az egyedi termékbeszerzés során?

  • Ha a gépen / motoron már nem található az adatsor / adattábla;
  • Ha az alkatrész pontos beazonosítása valamilyen okból nem végezhető el;
  • Ha az adatinformációk helyett csak a keresett alkatrész fényképét juttatja el hozzánk. (Kiegészítő információként az alkatrész fényképét is köszönettel fogadjuk!)

 Milyen átvételi kötelezettséggel jár a szolgáltatás igénybevétele?

Az egyedi beszerzési szolgáltatásunk igénybevétele rendkívűl nagy körültekintést igényel mindenki részéről. Ilyenkor a termék pontos beazonosítása nagyon fontos, mert az egyedi igény alapján külföldre küldött megrendelésünk feladása után már nem vonható vissza, illetve a mégsem megfelelő árucikkek csak körülményesen, nagy költségráfordítással lennének visszaküldhetők. Vannak olyan termékek is, melyek nem visszáruzhatók.

Az egyedi (személyre szabott) kérés alapján rendelt árucikkeknél a vevőt átvételi kötelezettség terheli, és nem lehet gyakorolni a vásárlástól való elállási lehetőséget sem.

Az egyedi megrendelések lehetséges kockázati elemei minden esetben a vevővel közös egyeztetésre kerülnek, mely során a kockázatviselés mikéntjéről / mértékéről is előzetes megállapodásnak kell születni.