keresologo
 

Tájékoztató

az egyedi beszerzési szolgáltatásunk igénybevételi lehetőségéről.

Webáruházunk több évtizedes üzleti és javítószolgáltatási kapcsolatrendszerét használva segítséget nyújt a termékkínálatunkban nem szereplő cikkek beszerezhetőségével kapcsolatos információk összegyűjtésében, illetve vevői kérésre ezen árucikkek beszerzésében.

Kik vehetik igénybe ezt a szolgáltatásunkat?

Azok, akik a webáruházunk termékkereső rendszerével többszöri próbálkozás után sem találták meg a megvásárolni kívánt terméket, és azok beszerzéséhez együttműködő partnert keresnek.

Hogyan vehető igénybe a szolgáltatás?

Szolgáltatásunk igénybevételéhez szükséges a vevői kezdeményezés, mely bármely elérhetőségünkön megtehető. Személyes jelenlétű konzultáció üzletünk nyitvatartási idejében lehetséges, de elsősorban telefonos megbeszélési lehetőséggel állunk rendelkezésére.

Mi az eljárási menetrend?

Első lépésként a kért terméket annak gyártói katalógusából cikkszám szerint kell beazonosítanunk. Ehhez az Ön közreműködése is szükséges, mert a gépen / motoron található gyári adatsorok vagy adattáblák karakterpontos tartalmát el kell juttatnia hozzánk. Fontos, hogy annak leolvasása pontos legyen, illetve azokról készített fényképen minden betű / szám karakter jól felismerhető legyen!

A beküldött adatinformációk felhasználásával ábrás alkatrész katalógust próbálunk letölteni, melyben a keresett termék cikkszám szerint beazonosítható. Csak a cikkszám ismeretében van lehetőségünk lekérdezni az adott termék beszerzési lehetőségét.

A lekérdezés eredményéről igyekszünk mielőbb részletes tájékoztatást adni. Az egyedi beszerzésre történő megbízást kizárólag írásban (e-mail) fogadunk el. A megrendelő levélnek tartalmaznia kell a számlázáshoz és a szállításhoz szükséges címadatokat, valamint a kapcsolattartó nevét és (mobil)telefonos elérhetőségét.

Mikor nem tudunk segíteni az egyedi termékbeszerzés során?

  • Ha a gépen / motoron már nem található az adatsor / adattábla;
  • Ha az alkatrész pontos beazonosítása valamilyen okból nem végezhető el;
  • Ha az adatinformációk helyett csak a keresett alkatrész fényképét juttatja el hozzánk. (Kiegészítő információként az alkatrész fényképét is köszönettel fogadjuk!)

 Milyen átvételi kötelezettséggel jár a szolgáltatás igénybevétele?

Az egyedi beszerzési szolgáltatásunk igénybevétele rendkívűl nagy körültekintést igényel mindenki részéről. Ilyenkor a termék pontos beazonosítása nagyon fontos, mert az egyedi igény alapján külföldre küldött megrendelésünk feladása után már nem vonható vissza, illetve a mégsem megfelelő árucikkek csak körülményesen, nagy költségráfordítással lennének visszaküldhetők. Vannak olyan termékek is, melyek nem visszáruzhatók.

Az egyedi (személyre szabott) kérés alapján rendelt árucikkeknél a vevőt átvételi kötelezettség terheli, és nem lehet gyakorolni a vásárlástól való elállási lehetőséget sem.

Az egyedi megrendelések lehetséges kockázati elemei minden esetben a vevővel közös egyeztetésre kerülnek, mely során a kockázatviselés mikéntjéről / mértékéről is előzetes megállapodásnak kell születni.

 

Kertigép alkatrész - Nyíregyháza
Agromechanika Kkt.:
HU4481. Nyíregyháza-Sóstóhegy,
Aranykalász sor 20
email jpg 
Telefon: +3642/475-228
Mobil:    +3630/6375-625 
Fax:      +3642/596-862
Adószám: 29438727-2-15

Terra sebességváltó alkatrész, Fűnyíró traktorhoz ékszíj, SOLO permetező alkatrész, Motoros kasza vágószál, MF-70 alkatrész, Fűnyíró kés, Fűnyíró kerék, Szíjfeszítő görgő fűnyíró traktorhoz, Vágóasztal alkatrész fűnyíró traktorhoz, Briggs levegőszűrő, Briggs olajszűrő,
Briggs alkatrészek, Fűkasza alkatrészek, Láncfűrész alkatrészek, Fűnyíró kések, Fűkasza damilfejek, Levegőszűrő rotációs kapához, Gyújtótekercs kerti géphez, Kawasaki levegőszűrő, Fűrészlánc láncfűrészhez, Reszelő fűrészlánchoz

Webáruházunkban minden ár Forintban (HUF) értendő,
és a megadott árak az áfát is tartalmazzák.
Műszaki változtatások és a tévedések jogát fenntartjuk!
Ajánlatunk csak a készlet erejéig érvényes!
 
Copyright © 2024 Agromechanika Webáruház.
Minden jog fenntartva!